Monique Hof (1979) heeft ervaring als jeugdhulpverlener, intern begeleider en docent op een onderwijsinstelling en is zelfstandig Systeemtherapeut. Verder verzorgt zij verschillende gastcolleges aan universiteiten en geeft workshops bij onderwijsinstellingen met als raakvlak systemisch werken binnen het onderwijs.

Na haar studie Maatschappelijk Werk heeft Monique in verschillende functies, zoals jeugdhulpverlener binnen de crisisopvang, algemeen maatschappelijk werkster en docent en loopbaanbegeleidster binnen het middelbaar beroepsonderwijs, veel ervaring opgedaan in de begeleiding en coaching van jongeren.

Vanaf 2010 is Monique Hof zich aan het specialiseren in Systeemtheoretisch werken. Sinds 2016 is Monique erkend Systeemtherapeut (NVRG Relatie- en gezinstherapeut) waarbij ze zich gespecialiseerd heeft in systeemtheoretisch werken met jong volwassenen en gezinnen met een sterke verbinding tussen onderwijs en hulpverlening. Een combinatie van jarenlange ervaring met jong volwassenen en gezinnen in uiteenlopende werkvelden en verschillende rollen in het onderwijs hebben een unieke visie gevormd op systeemtheoretisch werken.

Haar visie draagt zij graag uit in haar werkveld door middel van gastcolleges en workshops bij onderwijsinstellingen, zorgaanbieders en bedrijven. De activiteitenagenda geeft een actueel overzicht. Ook denkt zij graag mee met de uitdagingen waar onderwijsinstellingen vandaag de dag voor staan.

Wil je meer over Monique Hof weten of bent u geïnteresseerd in wat zij kan doen voor uw instelling of bedrijf neem dan contact met haar op via het contactformulier of bezoek haar LinkedIn pagina.