SYSTEEMWIJS
Praktijk voor Gezin & Jeugd

Beeldbelafspraak

Systeemwijs maakt gebruik van beeldbellen om op afstand behandeling uit te voeren. Soms vraagt de situatie om een dergelijke oplossing. Zeker met de huidige situatie rondom Corona is het van belang om na te gaan of er een risico is voor u als cliënt of de behandelaars. Beeldbellen is dan een zeer handige en veilige oplossing.


Wat is beeldbellen?

Beeldbellen is bellen met geluid en camerabeeld. Hierbij heeft u een apparaat nodig met camera en microfoon zoals een laptop, tablet of mobiele telefoon (smartphone). U hoeft verder geen software te downloaden. Bekende beeldbel opties zijn Whatsapp, Skype of FaceTime. Systeemwijs maakt gebruik van een zeer veilige applicatie welke gecertificeerd is en toegepast wordt door medici vanwege de privacy gevoeligheid van de gesprekken.


Hoe werkt beeldbellen?

De behandelaar maakt een afspraak met u en stuurt u een uitnodiging via de mail. Door op het tijdstip van de afspraak op de link in deze mail te klikken komt u in de wachtkamer. Op het afgesproken tijdstip wordt de verbinding met de behandelaar tot stand gebracht.

'Systeemwijs beeldbellen' werkt op elk apparaat zoals laptop, tablet of smartphone voor zowel iOs (Apple) als Android toestellen. De verbinding is veilig en de gesprekken worden niet opgenomen of opgeslagen.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info