SYSTEEMWIJS
Praktijk voor Gezin & Jeugd

Samen sterk

Systeemwijs biedt een flexibele en laagdrempelige vorm van therapie. We leveren maatwerk, staan dichtbij de cliënt, maar zijn ook directief, daar waar een echte gedragsverandering noodzakelijk is om tot resultaat te komen. “Ik zeg vaak tegen cliënten: je moet het menen, vanuit je tenen!” aldus Monique Hof.

Het team bestaat uit vakmensen met verschillende expertises en karakters. Hierdoor kunnen we bij complexe zorgvraagstukken elkaar anvullen en versterken om de best passende zorg te bieden. Hierbij werken we altijd vanuit één visie en vanuit systemisch perspectief hebben we het gehele systeem in beeld.

Ons team

Monique Hof

Monique Hof

>>> Eigenaar/Systeemtherapeut/CBRKO Docent

>>> Monique is eigenaar van Systeemwijs, praktijk voor Systeemtherapie, zelfstandig systeemtherapeut en CRBKO erkend docent. Zij heeft jarenlange ervaring als systeemtherapeut en jeugdhulpverlener. Zij is verbonden aan diverse universiteiten en een veelgevraagd spreker over het thema Systeemtherapie. Als systeemtherapeut werkt zij vanuit haar eigen praktijk Systeemwijs in Zutphen. Monique is gespecialiseerd in jeugdigen en hun gezin. Daarnaast werkt ze als opleider op de Systeemwijs Academy en op verschillende locaties. Monique weet vanuit rust en respect helderheid in complexe situaties te brengen.

Ingrid Duinkerken

Ingrid Duinkerken

Positie Systeemtherapeut (ZZP)

Over Ingrid is sinds 2021 als zelfstandig Systeemtherapeut begonnen en heeft veel ervaring opgedaan in haar loopbaan met de behandeling van gezins- en jeugdhulp in de GGZ. Naast het geven van therapie is Ingrid ook actief met het verzorgen van opleidingen voor Systeemwijs Academy in de POH-GGZ. 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info