SYSTEEMWIJS
Praktijk voor Systeemtherapie

Samen sterk

Systeemwijs biedt een flexibele en laagdrempelige vorm van therapie. We leveren maatwerk, staan dichtbij de cliënt, maar zijn ook directief, daar waar een echte gedragsverandering noodzakelijk is om tot resultaat te komen. “Ik zeg vaak tegen cliënten: je moet het menen, vanuit je tenen!” aldus Monique Hof.


Ons team

Monique Hof

Monique Hof

>>> Eigenaar/Systeemtherapeut/CBRKO Docent

>>> Monique is eigenaar van Systeemwijs, praktijk voor Systeemtherapie, zelfstandig systeemtherapeut en CRBKO erkend docent. Zij heeft jarenlange ervaring als jeugdhulpverlener, intern begeleider en docent. Zij is verbonden aan diverse universiteiten en een veelgevraagd spreker over het thema Systeemtherapie. Als systeemtherapeut werkt zij vanuit haar eigen praktijk Systeemwijs in Gorssel en tot groot gezamenlijk plezier, ook regelmatig samen in de praktijk van Janneke. Monique is gespecialiseerd in Systeem & Onderwijs en Jeugd & Gezin. Daarnaast werkt ze als opleider op verschillende locaties en als behandelcoördinator bij Karakter, waar ze de systeemvisie in het oog houdt in crisissituaties. Monique weet vanuit rust en respect helderheid in complexe situaties te brengen.

Janneke de Voogd

Janneke de Voogd

>>> Systeemtherapeut (Relatie- en gezinstherapeut)

>>> Janneke is zelfstandig systeemtherapeut. Inmiddels is Janneke al zo’n 20 jaar werkzaam in de jeugdzorg. Het aanhoudende gevoel dat het ook ‘anders zou moeten kunnen’ binnen de zorg heeft haar de wereld van de systeemtheorie in gebracht, waar ze in haar element is. Vanuit haar eigen praktijk begeleidt ze gezinnen, paren, individuen en teams in veranderprocessen. Haar specialisaties zijn Jeugd & Gezin en Systeem & Seksualiteit. Ook steekt ze met plezier als opleider toekomstige systeemdenkers aan met haar enthousiasme voor het vak. Het mooiste onderdeel van haar werk ziet zij in de samenwerking die ontstaat wanneer mensen een veranderproces in stappen en met lef en zeker ook humor veel bijzonders bereiken.



 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info