SYSTEEMWIJS
Praktijk voor Gezin & Jeugd

Get inspired!

Inspiratiesessie

De Attitude van Verbindend Gezag

 

Systeemwijs organiseert een live inspiratiesessie op donderdag 23 februari van 14:30 uur tot 17.00 uur in Wijkcentrum Het Bolwerk in Apeldoorn. Ben je zorgaanbieder, jeugdconsulent, therapeut, beleidsmedewerker of ouder? En ben je benieuwd naar de allernieuwste inzichten omtrent Verbindend Gezag? Kom dan naar de inspiratiesessie over 'de attitude van Verbindend Gezag' in de jeugdzorg. Een interactieve middag waarin duidelijk wordt dat door op een verbindende manier om te gaan met gezag duurzame successen geboekt kunnen worden. Je komt vol energie en nieuwe ideeën terug! En er is voldoende tijd ingeruimd om te netwerken en van gedachten te wisselen.


Datum: donderdag 23 februari 2023. Inloop met koffie en thee vanaf 14.00 uur, aanvang programma 14.30 uur en eindtijd 17.00 uur.  Locatie: wijkcentrum Het Bolwerk, Ravelijn 55, 7325 NT Apeldoorn.

Entree is gratis, aanmelden is verplicht! 


MELD JE HIER AAN


Sprekers: 

Nanda Brink & Inge Heres

Verbindend opvoeden

Over moeilijke thuissituaties in de opvoeding, het gefrustreerde kind, onmacht van ouders, geen zicht op wat je kind doet, angst voor ruzie, bang dat het een keer mis kan gaan  Of het nu je peuter, kleuter, tiener of jongere is die maakt dat je als ouder je onmachtig voelt waardoor er een onveilige sfeer is in huis, Verbindend Opvoeden kan daar mogelijk iets voor ouders in betekenen!

Hans Bom

Met een passende attitude wordt een interventie pas waardevol

Over het palet van attitudes bij verbindend gezag en geweldloos verzet. Hoe navigeer je als hulpverlener in de veelkleurigheid van moeilijkheden en vraagstukken van ouders en jongeren bij opvoeden en opgroeien? Oefenen met een kompas om een koers te vinden, koers te houden of gemotiveerd van koers te veranderen.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info